Företaget

Vision

Audio Light Design AB vill genom sin verksamhet vara kundens verktyg för att vidga vyer och förstärka intryck inom scen och presentation. Vi strävar efter att alltid tillhandahålla den bästa kvalitet och högsta kompetens inom området ljud, ljus & bild.

Kunden skall alltid uppleva trygghet i sitt samarbetet med oss, oavsett om det gäller köp, hyra, installation eller produktion. Vi är den sammarbetspartner du väljer att arbeta med år efter år. Den partner du vet arbetar hängivet och professionellt i sin strävan att tillmötesgå dina önskemål.

Historia

Företaget har varit verksamt i 25 år och till en början arbetade vi med import av ljusarmaturer från framförallt Italien. Vi är ett av de första företagen som introducerade så kallat rörligt ljus i Sverige.

Under slutet av åttiotalet så sålde vi ett stort antal armturer, gjorde ett flertal installationer i Sverige, och även i Baltikum. Idag är vi inte längre generalagent utan fokuserar på vår slutkund avseende uthyrning, köp eller totalproduktion.

Vårt nätverk vi byggt upp genom åren är såväl nationellt som internationellt bidrar till att vi snabbt kan leverera ett stort antal produkter och tjänster till konkurrenskraftiga priser.